Westfriesmand

Elke mand bevat kwalitatieve streekproducten uit West-Friesland. Onze producten zijn met veel zorg samengesteld zodat u echt een stukje West-Friesland proeft.

Volg ons op Social Media!

Zelf een mand samenstellen

Kom langs om zelf een unieke Westfriesmand samen te stellen! Te verpakken in elke kleur of kleuren!
(Iedere mand heeft een unieke versheidscertificaat)

Reviews

Carla Van der Veen
Carla Van der Veen
2022-09-09
Deze prachtige manden besteld voor onze medewerkers. TOP service en prachtige manden ontvangen.

In stijl van uw bedrijf in te pakken.

Wij verpakken de manden in ieder gewenste huisstijlkleur, dit d.m.v. vulling en de linten. Ook is het mogelijk om een persoonlijke boodschap mee te laten verpakken in de vorm van brief, kaart, of iets dergelijks.

Keuze tussen ophalen & verzenden.

Ophalen is met een afspraak altijd mogelijk op 1 van onze 2 locaties. bezorgen van 1 mand tot 1000+ is geen probleem. Bezorging binnen 10 kilometer is gratis en voor grote partijen in overleg.

Stel je eigen mand samen voor jezelf of als cadeau.

Stel een eigen mand samen naar iedere gewenste inhoud of geef de mand als cadeau in de vorm van de Westfriesmand cadeaubon.

Veel gestelde vragen

Alle producten in onze manden zijn zo vers mogelijk, met als doel dagvers. Echter kunnen wij over het algemeen binnen 24uur een mand gereed hebben.

De manden kunnen zowel verpakt als mand geleverd worden, maar ook kan de mand in een doos naar keus. Ook is het mogelijk om de producten meteen in een doos te doen en laten we de mand achter wegen.

Dat is geen enkel probleem, wij kunnen de manden zo samenstellen zoals de klant het wil hebben, dus of het nu een brief, kaart, wijn of een extra non-food artikel is, als het maar in overleg gaat.

Wij zijn gewend om grote aantallen te verzorgen, zelf meer dan 1000 is voor ons geen probleem. Wij hebben 2 locaties waarvandaan wij werken en in piekmomenten hebben wij extra personeel.

Jazeker, immers komen alle producten uit de buurt en hebben dus een korte reistijd, gebruiken wij zo veel mogelijk gerecycled inpakpapier en is de gevoerde mand weer te gebruiken als plantenbak.

Meer over Westfriesmand

De Westfriesmand is een mand vol heerlijke producten, gezond, lang houdbaar en afkomstig van lokale bedrijven uit West-Friesland. Van appelsap tot originele broeder, van koffie tot jam: allemaal streekproducten vol smaak en een feestje om cadeau te doen. Met de Westfriesmand proef je de smaak van duurzaam West-Friesland!